Protese

Hva er en protese?

Proteser brukes som erstatning for manglende eller dårlige tenner. Proteser er en avtakbar løsning som også kan kalles for et gebiss. En protese er designet til å ligne og fungere som dine egne, naturlige tenner og det omkringliggende vev. Dagens proteser kan se veldig realistiske og naturlige ut, samtidig med at de føles komfortable.

Hvorfor trenger jeg protese?

Proteser brukes til å erstatte manglende tenner i munnhulen. Tap av tenner kan skyldes forskjellige årsaker, bl.a periodontitt, karies og traumer.  At du mangler en eller flere tenner, kan ha en negativ virkning på din selvtillit. Dine tenner gir struktur og støtte til dine kinn, derfor kan en manglende tann resultere i slappe og innfallende kinn, som får deg til å se eldre ut. En protese settes inn i munnen og fungerer som dine egne tenner for å unngå et sammenfall av kjevebeinet. Det er derfor viktig at dine manglende tenner erstattes så snart som mulig.

Implantat skruer er også et alternativ dersom man mangler tenner. Ta kontakt med oss for å se om du er en kandidat for dette.

Priser på protese finner du her.

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. De brukte informasjonskapslene brukes utelukkende for en jevn drift av nettstedet.