Tannlege Kristiansand

Dental Norge har sitt hovedkontor på Lund i Kristiansand. Vi har 7 tannleger som jobber fast i Kristiansand. Disse tannlegene utfører tannbehandling til lokale pasienter som ønsker å utføre behandling og årlige kontroller hos oss. Vi utfører vanlig konserverende behandling (hull), lager kroner og broer og blant annet lager usynlig tannregulering for voksne. Vi tilbyr også kirurgisk behandling og kjeveortopedi ved klinikken.

Vi har 15% studentrabatt og gunstige firmaavtaler. Hvakostertannlegen.no er en nettside som sammenlikner priser hos tannleger i by for by, slik at pasienten selv kan holde seg oppdatert på prisnivået hos sin egen tannlege.

www.hvakostertannlegen.no

Våre åpningstider pr 01.01.20 er for mandag og onsdag kl 07.30 til 19.00 og tirsdag, torsdag og fredag 07.30 til 15.30. Du kan nå oss på telefon 38 69 99 93 eller på e-post til [email protected]

Trenger du hjelp utenom disse arbeidstidene, kan du ringe vår akutt telefon 95 55 22 35 for råd og evt. tildeling av tannlegetime.

Adresse: Marviksveien 1, 4631 Kristiansand

Resepsjonen: 38 69 99 93
Rebecca Finsland Daglig Leder 95 55 22 35
Cathrine Repstad Kundebehandler 38 69 99 93
Igor Salai 938 666 96

Tannleger og tannhelsepersonell i Kristiansand

Jara Trigueros

Tannlege Kristiansand

Jara Trigueros gjennomførte sin utdannelse ved universitetet i Granada, inkludert 1 år i Italia med fordypelse i rotfylling i 2012.
Jara har også en del tilleggskurs ved sin utdannelse. I 2013 gjennomførte hun et orofacial smerte kurs på Gran Canaria. Hun har også kurs i estetikk og Invisalign.

Jara er en svært sympatisk, blid og sosial tannlege som elsker jobben sin og har et veldig godt samarbeid med sine pasienter.

Jara snakker norsk, engelsk, spansk og italiensk.
Medlem av Den norske tannlegeforening (NTF).
Connie Michaelsen

Tannhelsesekretær

Connie Michalsen har jobbet i over 6 år som tannhelsesekretær og begynte hos oss i januar 2015.
Connie har forskjellige ansvarsområder, bl.a sterilen og assistere tannlegene. Connie er kurset med tanke på pasienter som har tannlegeskrekk og er faglig sterk. Connie er en blid og herlig kollega som tar godt vare på pasientene.
Nelcy Mercado Barreth

Tannlege Kristiansand

Nelcy Mercado Barreth har jobbet som tannlege hos oss siden 2015 og har 15 års erfaring. Nelcy er veldig omsorgsfull, snill og har god tid til pasientene med tannlegeskrekk. Du kan alltid være trygg på å få god tannbehandling av henne. Nelcy har videreutdanning i pedodonti (barnetannlege) med fordypning i psykologi.

Nelcy er opprinnelig fra Bolivia, men snakker selvfølgelig norsk i tillegg til spansk og engelsk.

Medlem av Den norske tannlegeforening (NTF).

Jennifer Myrene

Tannhelsesekretær Kristiansand

Herlige Jennifer Myrene ble ferdig utdannet tannhelsesekretær i 2016 og vi var heldige å kuppe denne skjønne jenta med en gang.
Jaredt Torres

Tannhelsesekretær Kristiansand

Jaredt Torres er en dyktig tannhelsesekretær med lang erfaring i feltet. Han har vært hos oss nå i flere år. Jaredt er en fantastisk god kollega med glimt i øyet.
Hassan Tariq

Tannlege Kristiansand

Hassan Tariq er utdannet tannlege fra universitetet i Szeged, Ungarn og har en mastergrad i implantatologi og kirurgi fra universitetet i Münster, Tyskland. Hassan var ferdig utdannet i 2015 og begynte å jobbe hos oss januar 2017. Dersom du har en visdomstann som må trekkes hos oss er det tannlege Hassan som behandler deg. Hassan er en blid sørlandsgutt som lager god stemning på klinikken.

Hassan snakker norsk, engelsk og urdu.

Medlem av Den norske tannlegeforening (NTF)
Constanza Bajraktarevic

Tannhelsesekretær

Constanza begynte å jobbe hos oss i 2017. Hun er utdannet tannhelsesekretær, men innehar mye erfaring fra kjeveortopedi, hun fungerer derfor som Behnams høyre hånd. Constanza er alltid i godt humør og er flink til å ta seg av pasientene våre.


Soparn Chhorm

Tannhelsesekretær

Soparn Chhorm begynte å jobbe hos Dental Norge som tannhelsesekretær i november 2017. Soparn har et vinnende vesen som smitter alle med sitt gode humør. Soparn snakker norsk, engelsk og kambodsjansk.
July Bruflodt-Takev

Tannhelsesekretær

July B-Takev begynte som tannhelsesekretær hos oss i juni 2019 og gjett om vi er glade for det. Denne blide jenta er et arbeidsjern og gjør en kjempe jobb som assistent for tannlege Ola.
Behnam Hesami

Kjeveortoped

Behnam Hesami er det nyeste tilskuddet til klinikken som kjeveortoped. Vi er strålende fornøyd med å kunne tilby tannregulering ved vår klinikk. Behnam var ferdig utdannet tannlege ved universitetet i Szeged, Ungarn i 2015. Etter dette fortsatte han med master innen implantatologi og kirurgi ved universitetet i Münster, Tyskland 2016. Til slutt, utdannet Behnam seg til kjeveortoped og fullførte sin spesialisering ved universitetet i Szeged, Ungarn i 2018. Behnam er en meget hyggelig og omtenksom tannlege, som tar godt var på sine pasienter.

David Funk

Tannlege David Funk

Bilde og info kommer
Dmitrij Chaustovic

Tannlege Dmitrij Chaustovic

Bilde og info kommer
Maria Morren

Tannhelsesekretær Maria Morren

Bilde og info kommer

Administrasjon Dental Norge

Igor Salai
Igor Salai er eier av Dental Norge og øverste sjef for alle klinikkene. Han har sin utdanning i økonomi fra UiA og er er også i gang med en MBA fra samme universitet.

Han har bodd største delen av livet sitt i Norge og snakker flytende norsk, engelsk, serbisk og ungarsk.
Sara Alexandra Desmond Salai
Sara Alexandra Desmond Salai er medeier av Dental Norge, rådgiver for alle klinikkene vedrørende HR og HMS.

Hun er opprinnelig utdannet sykepleier fra UiA, men har alltid arbeidet med ledelse. Hun er godt i gang med sin master i ledelse fra UiA (med kurs fra University of California Berkeley).
Rebecca Åsan Finsland
Rebecca er daglig leder for klinikken i Kristiansand og er utdannet innen organisasjon og ledelse ved UiA og NMMU i Sør Afrika. Rebecca har til vanlig som hovedoppgave å se til at den daglige driften går som den skal.

Hun har også jobbet som tannhelsesekretær i Dental Norge, så hun har god erfaring med å svare på tannrelaterte spørsmål og er opptatt av at pasientene skal bli godt fulgt opp hos oss.
Cathrine Repstad
Cathrine er utdannet helsesekretær, men fant ut at det heller var tannhelsefeltet hun ønsket å jobbe med. Det er vi veldig glade for fordi denne jenta hoppet inn i det med begge beina først og imponerte oss alle. Hun arbeider nå primært med kundebehandling men jobber også en del som tannhelsesekretær.