Noe av vårt tannteknisk utstyr i Kristiansand

Cad_Cam_maskinCad Cam maskin som lager tannkroner av fullzirkonium, også kalt Prettau kroner.
opgDen store røntgenmaskinen vår tar slike bilder som sett her. Disse kalles gjerne OPG bilder.Det flotte med disse bildene er at man kan se hvordan kjevestrukturen er med tanke på implantatinnsetting og om det befinner seg noe under røttene på tennene.

Analge-jectØnsker du smertefri bedøvelse under tannbehandlingen?Vi har investert i det nye systemet fra Analge-ject, som gir en datastyrt innsprøytning av bedøvelse. Strømningshastigheten av bedøvelsesvæsken blir under hele behandlingen kontrollert. Dette betyr at injeksjonen er garantert å være langsom og jevn, og derfor mer behagelig enn tradisjonell bedøvelse.

Vi har to av disse maskinene ved vår klinikk i Serbia, samt en ved vår klinikk i Kristiansand. Velkommen til en smertefri behandling!

stolGode og behagelige stoler venter på deg..
resiprocSynes du det er skummelt med rotbehandling?Vi utfører mer nøyaktig og mer tidseffektiv rotbehandling ved hjelp av Resiproc-systemet.

Maskinell rotbehandling kan i mange tilfeller erstatte en mer tidkrevende, manuell utføring der man må bruke flere filer til å rengjøre rotkanalene.

Denne maskinen bruker kun 1 fil som raskt finner rotspissen med sin innebygde ”apex locator”, eller på norsk, spissfinner. Rotens spiss blir mye enklere å finne, spesielt i de tilfeller der røttene er bøyde eller svært trange. På den måten sørger vi for at rotbehandlingen blir vellykket og at økten blir raskere overstått.