Invisalign – Usynlig tannregulering for voksne

invisalign-tannregulering-3 invisalign-tannregulering-2 invisalign-tannregulering-1

Gratis konsultasjon på klinikken vår i Kristiansand- ta kontakt for oppsett av time.
Gratis konsultasjon på klinikken vår på Forus-ta kontakt for oppsett av time.

Er du redd for å smile? Eller har du skjeve tenner som plager deg av estetiske eller funksjonelle årsaker? Nå kan du regulere tennene dine uten skruer og metall i munnen. Invisalign®-systemet er en revolusjonerende metode innenfor tannregulering og består av en rekke gjennomsiktige plastskinner som med jevne mellomrom skiftes ut under behandlingsperioden.

Moderne tannpleie er i kontinuerlig utvikling, og det kommer nye behandlingsmetoder som gjør behandlingen mer komfortabel for pasientene. Det kommer stadig mer innovative produkter når det gjelder bedøvelse og tannlegeboret kan i noen tilfeller erstattes med laser. Ved hjelp av Invisalign-systemet kan vi rette opp tennene med en serie bestående av nærmest usynlige, uttakbare reguleringsskinner som er spesialtilpasset dine tenner.
Invisalign er blitt stadig mer populært, da det i mange tilfeller kan erstatte tradisjonell ortodontisk behandling.

Usynlig tannregulering

Invisalign kan være en løsning for mange som ikke ønsker å benytte fast tannregulering av estetiske årsaker. Idag kan de aller fleste former for kjeveortopedisk behandling gjennomføres med Invisalign – dog ikke alle. Det er enkelte kasus hvor Invisalign ikke egner seg som behandlingsmetode, og hvor det kan være nødvendig med fast apparatur.  Dette vil tannlegen vår vurdere under en konsultasjon.
Invisalign®-systemet bygger på et behandlingsforløp hvor man lager et sett med bittskinner basert på dataanalyse av tennene og bittet. Tannlegen analyserer bittet og skjevhetene og lager en dataanimert plan på hvordan tennene skal rettes/korrigeres over tid. Deretter lages det usynlige bittskinner av plast som du selv bytter og du besøker tannlegen hver sjette til åttende uke for kontroll og utlevering av nye bittskinner.
Under kontrollene undersøker tannlegen om behandlingen forløper som planlagt i dataanimasjonen og det utleveres 3 til 4 sett nye skinner, som du bytter selv ca hver 14. dag. Tannlegen gir en detaljert intruksjon på hvordan skinnene skal benyttes og hvor ofte de skal byttes. Vanligvis benyttes skinnene 20-22 timer i døgnet og kan tas ut ved måltider og renhold av tennene.

Gratis Undersøkelse for Invisalign

Torsdag og fredag 17. og 18. september 2020 vil vi invitere til åpen dag på klinikken i Sandnes, og vår Invisalign Comprehensive sertifiserte tannlege Jara Trigueros vil tilby gratis undersøkelse til alle som vurderer Invisalign behandling.
Under den første konsultasjonstimen vil vi vurdere din ønsker og behov, og dersom det er behov for regulering – vil vi vurdere om Invisalign kan benyttes. Hvis du er en kandidat for Invisalign behandling, så vil tannlegen estimere tid og kostnader for behandlingen og forklare nærmere om behandlingsforløpet. Bestemmer du deg for regulering med Invisalign, vil si sette opp en ny time for en grundigere undersøkelse hvor vi tar alle avtrykk, nødvendige røntgenbilder, fotodokumentasjon og registrerer all nødvendig informasjon som er nødvendig for videre behandling.
Denne informasjonen sendes til Invisalign i USA hvor erfarne ingeniører lager en virtuell modell av hvordan tennene skal flyttes og hvor mange skinner som er nødvendig for å gjennomføre behandlingen. Vi gjennomgår denne virtuelle modellen med pasienten og gjør nødvendige endringer slik at du får det smilet du ønsker.  Når dette er klart, så er det mulig å bestille reguleringsskinnene.

Bestill time for gratis Undersøkelse

For å bestille en gratis undersøkelse kan du ringe til resepsjonen direkte på 513 11 800. Du kan også sende en mail til [email protected]

 Eksempler på kasus med Invisalign:

invisalign-1-1         invisalign-1-2

invisalign-2-1     invisalign-2-2

invisalign-3-1    invisalign-3-2