Gratis konsultasjon på klinikken vår i utlandet

 

Alle pasienter som kommer ned til klinikken vår NorDent i Serbia får en gratis konsultasjonspakke til en verdi av 1000 NOK. Denne undersøkelsen inkluderer en omfattende undersøkelse av tannlege og eventuelle spesialister, et OPG-røntgenbilde, samt en full behandlingsplan med tilhørende veiledning på norsk.

Konsultasjonsmuligheter i Norge før du reiser:

  • Gratis konsultasjon med kundebehandler
  • Konsultasjon og undersøkelse av tannlege med to bitewings (røntgen) til 690 NOK på klinikkene i Kristiansand og Sandnes
  • Om det er behov for et stort røntgen bildet for å sjekke kjevebein, betennelser eller tannrøttenes posisjoner, vil et OPG panorama bildet har et gebyr på kr 300,-

Vi synes det er en trygghet, både for oss og for deg som pasient, om vi møtes i Norge før behandlingen starter.  Hvis du treffer en av våre kundebehandlere før nedreise vil du kunne få mye god informasjon om den behandlingen du tenker gjennomgå, samt en mulighet til å treffe oss ansikt til ansikt og stille oss de spørsmålene du skulle ha. En slik konsultasjon kan gjennomføres i Kristiansand på klinikken, eller i andre byer der vi er å treffe jevnlig.

Eksempler på byer vi reiser ofte til:

  • Trondheim
  • Bergen

Under disse konsultasjonene har vi modeller og hjelpeutstyr, slik som tannkroner, broer og proteser i forskjellige utforminger og kvaliteter som du kan ta og føle på. Ved hjelp av slikt utstyr kan vi illustrere og hjelpe deg med å forberede deg på den behandlingen du skal igjennom og de eventuelle valgene du vil bli bedt om å ta under behandlingen.  En slik konsultasjon med informasjon og veiledning av en av våre kundebehandlere (sykepleier eller tannhelsesekretær) er gratis.

Du kan selvfølgelig også velge å ha en mer omfattende konsultasjon med undersøkelse av en tannlege på en av våre klinikker i Kristiansand eller på Forus.  Konsultasjonen koster da 690 NOK, dette inkluderer to bitewings røntgenbilder, en tannrens, en tannstatus og et kostnadsoverslag. Om det er nødvendig med et stort røntgen bilde (OPG/panorama) for kartlegging av kjeveben og tannrøtter følger det en ekstra kostnad på kr 300. Dette er gjerne nødvendig om man vurderer implantater.

Det er nødvendig å ringe inn for å avtale en time for konsultasjon med tannlege eller med annet personell i Kristiansand. Du kan da ringe Rebecca, en av våre kundebehandlere, på telefon; 95552235.

Om du ønsker en konsultasjon i en annen by, ber vi deg ta kontakt for å høre når vi neste gang er i en by i nærheten av deg.

Nedreise uten konsultasjon først

Det må også sies at det ikke er nødvendig fra vår side å treffe deg før en eventuell tannreise. Har vi ingen informasjon om ditt behandlingsbehov før ned reise, legger vi opp til et ukesopphold ved vår klinikk.

Et annet alternativ er at vi kan også gi deg et prisoverslag ut i fra et behandlings overslag du har fått fra din lokale tannlege. Dette er kun for sammenligning av priser. Vær oppmerksom på at våre tannleger må få komme med sin egen profesjonelle vurdering i hvert enkelt tilfelle.