Forebyggende behandling

Vi anbefaler alle våre pasienter å gjennomgå en tannrens ved et besøk på vår klinikk. Tannrens hos oss blir utført av en tannlege og alle bør gjennomgå en tannrens hver 6-12 måneder. Under en slik time vil tannlegen ta to røntgenbilder, full sjekk og status på alle dine tenner og utføre en enkel rens.

Dersom det er behov for utvidet rens på grunn av missfarging kan
våre tannleger benytter metoden Airflow, et system som gir en lett sandblåsing av tennene med en spray av luft, vann og natriumkarbonat uten at dette skader tennene.
Tennene blir hvitere og renere på en enkel og smertefri måte.
Vi tilbyr også dyprens til pasienter som har periodontitt.

 

Munnhygiene

Tennene våre er bygget for å vare lenge, men akkurat som resten av kroppen, eldes også munnen. Hvor raskt eller langsomt det går kan du være med å påvirke.
Mange av de prosesser som gjør at aldringen i munnen går fortere merker man ofte ikke i begynnelsen. Heldigvis har vi i dag så stor kunnskap på området at vi i tannhelseteamet i mange tilfeller kan se problemene lenge før det oppstår en merkbar skade hos pasienten.

 

Et lite tips når du skal pusse tennene; Har du nettopp drukket brus eller syrlige drikker, skyll munnen med vann før du pusser, slik at tennene unngår unødvendig slitasje.