Studentrabatt

Vi tilbyr -15% studentrabatt på all ordinær tannbehandling

Vi er en moderne tannklinikk med lokal beliggenhet på Lund i Kristiansand  og i Trim Towers på Forus, i Sandnes . Vi har til sammen 9 tannleger, kirurg og radiolog for større røntgen skann. Tannlegene hos Dental Norge har fokus på skånsom behandling og setter pasienten i fokus. Vi tilbyr tannlegevakt i Kristiansand med tilgjengelighet hele døgnet, hele uken. Vi kan garantere deg time på dagen dersom du trenger akutt tannbehandling.

Visste du at det er en sammenheng mellom dårlig tannhelse og en rekke alvorlige sykdommer?

Vi tilbyr deg som student en unik pris på førstegangsundersøkelse. Denne får du hos oss til kun 490,-! Undersøkelsen inkluderer full status av alle tenner, samt puss og rens. Dersom det er nødvendig med tannbehandling vil tannlegen også lage en komplett behandlingsplan så du får oversikt.

Du vil videre få 15% rabatt på ordinær tannbehandling og 10 % rabatt på Invisalign, Protetikk og Implantat -behandling.

Viktigheten av å få sjekket tennene regelmessig, (helst en gang i året) er noe våre tannleger understreker for alle pasientene. Vi hører ofte at det er kostbart å gå til tannlegen, dersom man sjekker tennene en gang i året og er flink til å holde en god tannhygiene, så koster det deg som student kun fra kr 690,- (ordinær pris fra 880,-)

Hvis du velger å utsette tannlegebesøket år etter år, kommer du mest sannsynlig til tannlegen i de tilfellene smerter oppstår. Da er behandling nødvendig og prisen vil være høyere enn ved din årlige sjekk. Heldigvis er det aldri for sent å oppnå en god tannhelse, samt legge inn et årlig besøk hos tannlegen.

Dersom det er en stund siden du har besøkt tannlegen og fått tennene dine sjekket, så fortvil ikke. Etter første besøk, så vil du motta et kostnadsoverslag hvor all eventuell nødvendig behandling er beskrevet og prisen er oppgitt. Vi kan utføre behandling i et tempo som du er komfortabel med. Husk, det følger ingen forpliktelser etter første besøk.

Vi tilbyr også gunstige betalingsløsninger via Svea Finans.

  • Kan ikke kombineres med andre tilbud.
  • Studentbevis må medbringes.
  • Rabatten kan benyttes fram til fylte 31 år.
  • 10% studentrabatt på Invisalign, protetikk og Implantater!

[smartslider3 slider=”3″]

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. De brukte informasjonskapslene brukes utelukkende for en jevn drift av nettstedet.