Tannbleking

Tannbleking kan gjennomføres på en trygg og behagelig måte med spesialtilpassede blekeskinner.

Usynlig tannregulering

De fleste former for feilstilling av tenner/tannstilling problemer kan behandles med invisalign.

Tannkjøttsykdom

Tannkjøttsykdommer oppstår bl.a. som følge av dårlig munnhygiene. De to mest vanlige tannkjøttsykdommer er tannkjøttbetennelse og periodontitt. Videre kan en tannbyll oppstå i hudens bein, som kan være svært farlig.

Protese

Proteser brukes som erstatning for manglende eller dårlige tenner. Proteser er en avtakbar løsning som også kan kalles for et gebiss. En protese er designet til å ligne og fungere som dine egne, naturlige tenner og det omkringliggende vev.

Kirurgi

Når man mangler en eller flere tenner finnes det flere måter å erstatte disse på. Om man har frisk tann på hver side av det aktuelle området kan man lage en bro av for eksempel tre tannkroner.

Tannkrone

Tannen består av tannkrone og tannrot. Tannkronen er den delen av tannen som er synlig i munnen.

Rotfylling

Hva er rotfylling? Å rotfylle en tann betyr å fjerne nervene i tannen som befinner seg i pulpakammeret og rotkanalene, rense og desinfisere kanalene for så å legge en fylling i kanalene, og så tette det hele med toppfylling eller tannkrone. Det mest vanlige årsaken til at tannen må rotfylles er karies (hull i tenner)...

Fylling

Den mest kjente årsaken til tannskader er «hull», på fagspråk kalt karies. Karies, sammen med fraktur eller at tenner som knekker kan repareres med fyllinger.

Tannlegeundersøkelse

Visste du at det er en sammenheng mellom dårlig tannhelse og en rekke alvorlige sykdommer?
Viktigheten av å få sjekket tennene regelmessig, (helst en gang i året) er noe våre tannleger understreker for alle pasientene.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. De brukte informasjonskapslene brukes utelukkende for en jevn drift av nettstedet.