Slik går du frem!

Slik går du frem når du ønsker behandling ved vår klinikk!

flyVi i Dental Norge organiserer hele tannreisen din for deg. Vi kan bistå med bestilling av flybilletter, vi lager hotellreservasjoner, avtaler tannlegetimene og ordner med sjåfør som henter og bringer på flyplassen.

Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle når du kan reise, så tar vi oss av resten. Denne servicen er inkludert i tannbehandlingen. Dette gjelder også for ditt eventuelle reisefølge.

Det er Igor Salai (Daglig leder) og Sara Desmond Salai (Pasientansvarlig sykepleier) du kan ta kontakt med for bestilling av din tannreise.

Det er ikke nødvendig fra vår side å treffe deg før en eventuell tannreise. Har vi ingen informasjon om ditt behandlingsbehov før ned reise, legger vi opp til et ukesopphold ved vår klinikk. Hvis vi vet mer, legges opholdet opp derretter.

Kanskje du har hatt en tannsjekk ved vår klinikk i Kristiansand, en konsultasjon i Stavanger eller kanskje vi går ut i fra et behandlings overslag fra din lokale, norske tannlege? (Send oss gjerne behandlingsoverslag du har fått fra din norske tannlege inkl. evt bilder)

Ring oss eller send en henvendelse ved å klikke her hvis du vil at vi skal organisere din tannreise for deg!