Hvorfor velge Dental Norge til din tannbehandling?

I 13 år, har vi behandlet og hjulpet mennesker som har hatt et behov for tannbehandling. Flere av våre pasienter hevder til og med at vi har gitt dem en bedre livskvalitet. Hos oss står alltid pasienten i fokus, og vi tar oss tid til å utforme en behandling som passer akkurat for deg. Behandlingen vil bli forklart og diskutert med deg som pasient, slik at du til enhver tid føler deg oppdatert på din behandling. Dette anser vi som en av nøkkel faktorene til å oppnå en vellykket behandling og en fornøyd pasient.

Tenner kan være et følsomt området for mange. Har man tenner som skjemmer en, er det mange som ikke tør å komme til tannlegen. Vi har stor forståelse for dette, og hos oss blir alle like godtatt imot uavhengig av størrelsen på din behandling.

Om man ikke jobber innenfor et tannfaglig yrke, kan det være utfordrende å forstå alt tannlegen sier under et besøk. Vi har fokus på å kommunisere informasjon så enkelt som mulig med pasientene. Det er viktig for oss at pasientene føler seg trygge. Vi ønsker å være ditt naturlige valg når du skal velge tannlege i Kristiansand eller Sandnes.

Vi oppdaterer oss kontinuerlig på nye materialer og metoder for tannlegene å arbeide på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *