Metallfrie Zirkonium tannkroner – Kr.2650,-

Metallfrie Zirkonium tannkroner – Kr.2650,-

zirkoniumkronerDet finnes ikke mange materialer slik som diamanten, som kombinerer naturlig skjønnhet og eksepsjonell styrke og hardhet. I tannlegeindustrien har det vært en kontinuerlig forskning og utvikling for å finne materialer som kombinerer skjønnhet, tilstrekkelig styrke og som helt perfekt blir akseptert av menneskekroppen uten å bli frastøtt. Keramikk i kombinasjon med metall har vært brukt i mange år for å restaurere tenner. Keramikk for å tilfredstille de estetiske kravene og metall for å tilfredstille krav til styrke.

Et høyteknologisk keramisk materiale som heter Zirkoniumoksyd, har allerede i lang tid vært brukt i helt ekstreme miljøer, eksempelvis som varmeskjold i romferger, bremseskiver i sportsbiler og kunstige hofteledd. Kunstig hofteledd befinner seg i et et ekstremt miljø fordi at kroppen er laget slik at den angriper kunstig materiale. Zirkoniumoksyd har derimot en “biokompatibel” egenskap som kroppen ikke avstøter.

Zirkoniumoksyd gir en vakker tannkrone eller tannbro. Den er sterk og helt uten metall, og den gir ingen allergiske reaksjoner fordi at kroppen aksepterer materialet som sitt eget.

  • Zirconiakroner uten ytterporselen
  • Fremstilles fullanatomisk i et høytranslusent zirconia. Karakteriseres på laboratoriet
  • Dette er veldig sterke kroner, og egner seg svært godt til bruksister
  • Et vakkert og bedre alternativ til MK-krone

Dental Norge har siste tilgjengelige teknologi for å produsere Zirkoniumkroner og broer på klinikken.