Usynlig tannregulering

Tannregulering med Invisalign

De fleste former for feilstilling av tenner/tannstilling problemer kan behandles med invisalign. Eksempler på tannstilling problemer er: Tannstilling, overbitt, dypt bitt, åpent bitt, underbitt, og for stort mellomrom. Invisalign tannregulering er en mer komfortabel behandling enn tradisjonell tannregulering med metallklosser festet på tennene, raskere behandling og lettere å opprettholde en god munnhygiene gjennom behandlingsprosessen.

Tannlege Jara Trigueros er Sørlandets største Invisalign Comprehensive provider! Det vil si at hun jobber med de største behandlingene innen tannregulering med Invisalign.

Link til booking av time her.

Se resultatet før behandlingen starter

Invisalign gir deg muligheten til å se resultatet gjennom en 3D animasjonsfilm «clincheck video-plan» før behandlingen starter. Invisalign består av en rekke gjennomsiktige skinner som brukes i 1-2 uker , deretter kan du selv bytte over til en ny skinne. Du trenger normalt å gå til tannlegen hver 4-8 uke til kontroll. Skinnene skal tas ut ved måltid og renhold av tennene, normalt skal de sitte på 20-22 timer i døgnet.

Behandlingstid

Behandlingsforløpet varer i 6-24 mnd, avhengige av ditt tannstillingsfeilen og behandlingsplan. I noen enkelte kasus kan behandlingen kortes ned. Etter avsluttet behandling holdes tennene på plass ved hjelp av en retensjonstreng som skal limes på baksiden av tennene eller ved bruk av en gjennomsiktig nattskinne levert av Invisalign. Dette har en ekstra kostnad.

Vi følger opp alle våre pasienter etter avsluttet behandling.

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. De brukte informasjonskapslene brukes utelukkende for en jevn drift av nettstedet.