Tannbleking

Tannbleking

Tannbleking kan gjennomføres på en trygg og behagelig måte med spesialtilpassede blekeskinner. Det er lurt å gjennomføre en tannrens hos tannlegen før man setter i gang med tannbleking. Mange er overrasket over hvor hvite og fine tennene blir etter en skikkelig god tannrens og mange velger da å utsette blekingen til et senere tidspunkt. Ta kontakt med klinikken for å høre mer om hvilke metoder som er tilgjengelig for deg. Merk at de tennene du eventuelt skulle ha tannkroner eller fasetter på ikke kan blekes. Det samme gjelder for hvite tannfyllinger. Det er også viktig å merke seg at alle eventuelle karies må behandles før man er en kandidat for tannbleking.

Slik fungerer tannbleking fra tannlegen

Etter at vi har forsikret oss om at tennene dine tåler å bli bleket, vil tannblekingen foregå på følgende måte:

1.Avtrykk før tannbleking

Vi tar et avtrykk av tennene dine. Dette bruker vi til å fremstille en individuell tilpasset form, en blekeskinne.

2.Dag- eller natt bleking

Hjemmeblekingen kan gjøres på to måter. Enten sover du med skinnen om natten, eller du bruker skinnen noen timer på dagtid. Blekemiddelet legges i skinnen, som så plasseres over tennene.

3.Resultat av å bleke tennene

Etter at tannblekingen er gjennomført, er det tid for å nyte resultatet. Det varierer hvor lang tid det tar før ønsket resultat oppnås. De fleste vil være fornøyd med effekten etter 10-12 dager. Hos andre vil blekingen gå litt raskere (5-7 dager), mens det for noen vil være nødvendig å bleke tennene over tid (opptil flere uker) for å oppnå ønsket resultat.

Se pris på tannbleking her.

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. De brukte informasjonskapslene brukes utelukkende for en jevn drift av nettstedet.