Når du har kommet så langt i prosessen at det er tid for å reise, er det ikke lenge før du har pakket kofferten og står klar på flyplassen.

Uavhengig om du skal reise til klinikken vår i Serbia eller i Ungarn, så er det flyplassen i Budapest som hovedsakelig benyttes. Flyplassen i Beograd er like langt unna som den i Budapest med tanke på klinikken i Subotica, men tilgjengeligheten og prisene til Budapest er adskillig bedre. Når du kommer frem til Budapest, vil det stå en sjåfør å vente på deg i utgangshallen med en hvit Dental Norge mappe, lik den du allerede har fått av oss om du har vært innom på en av våre klinikker på Forus eller i Kristiansand. Ofte er det flere pasienter som ankommer samtidig, da blir det som regel en hyggelig og sosial kjøretur ned til klinikkene.

På vei ned til hotellet, vil sjåføren informere om praktiske opplysninger, samt hjelpe deg med å sjekke inn på hotellet om du ønsker eller har behov for dette. Når du sjekker inn, vil du få tildelt et timekort, hvor det vil stå tidspunkt på din første tannlegetime. Vær obs på at dette allerede kan være samme dag, om du ankommer tidlig.

I Ungarn benytter vi oss av to hotell. Hovedsakelig har vi benyttet hotell Colosseum, et 4 stjerners spa hotell med en deilig frokost- og middagsbuffet. Det er WiFi på rommene og i fellesområdene, samt norske TV kanaler. Hotellets gjester har tilgang til de 21 forskjellige bassengene som ligger rett ved hotellet. På vinterhalvåret er ikke alle basseng åpne da en del av dem er utendørs. Men det er fortsatt nok å velge mellom, blant annet et varmt thermalsk kilde bassseng. Hotellet ligger bare et steinkast fra klinikken, noe som gjør det enkelt for deg å komme til klinikken til oppstatt time, samt at det er enkelt for tannlegen å få tak i deg om det skulle være nødvendig.

Det har nettopp åpnet et nytt hotell like ved siden av Colosseum. Elixir, er et 3 stjerners spa hotell med behagelige rom og med beliggenhet vegg i vegg med tannklinikken. Det går direkte ganger mellom hotellet og tannklinikken, slik at du ikke trenger å gå ut av hotellet for å sette deg i tannlegestolen  Her følger det også med en god frokost- og middagsbuffet. WiFi på rommene og i fellesområdene også her norske tv kanaler på rommene. Elixir sine gjester har også tilgang til de 21 forskjellige bassengene på sommeren. På vinterhalvåret er det ikke fullt så mange basseng åpne, men fortsatt nok basseng å velge mellom.

Om du skal være i Serbia under din behandling, har vi hovedsakelig et hotell vi forholder oss til da dette ligger i samme bygning som klinikken vår.

Hotell Galleria er et 4 stjerners spa hotell. Her følger det med en god frokost og romslige og behagelige rom. Dette hotellet har en hel etasje kun for spa behandlinger. Som gjest har du gratis tilgang til treningsrom og inngang til spa området for bruk av boblebad mm. Ytterligere behandlinger mot avgift. Det er Wifi på rommene og i fellesområdene, hotellet har norske kanaler på rommene. Dette hotellet ligger fint til i sentrum av Subotica og kun få meter fra restaurant Boss, stamplassen for de norske pasientene våre.

I Serbia har våre pasienter også mulighet for å leie en av våre leiligheter under oppholdet. Leilighetene ligger i gå avstand fra klinikken og de er et rimeligere tilbud enn hotell, spesielt for de som trenger å være til behandling over flere dager. Leilighetene har WiFi, vaskemaskin og en matvare butikk nede i 1 etg.

En av de siste dagene i ditt opphold, vil Ljubica gå gjennom behandlingen som du har fått utført. Hun vil gå gjennom punkt for punkt hva som står på din faktura og besvare eventuelle spørsmål som du måtte ha. Fakturaen tar du så med deg hjem, denne kan betales over nettbank hjemmefra i norske kroner, til et norskeid firma.

Når det er tid for din hjemreise, vil en av våre sjåfører hente deg ved hotellet ditt, for så å kjøre deg tilbake til flyplassen. Etter du har landet trygt på norsk jord igjen, vil en av kundebehandlerene kontakte deg for å høre hvordan det har gått. Det er ofte fornuftig å komme til en etterkontroll på enten Forus eller i Kristiansand om man bor beleilig til. Dette gir en trygghet både for pasienten og ikke minst for oss.