Om oss i Dental Norge

Dental Norge AS eier og driver 4 tannklinikker; en i Serbia, en i Ungarn, en i Kristiansand og en i Sandnes. Vi har formidlet tannbehandling siden 2006 og var den første aktøren som var ute med egen-eid klinikk i utlandet.

Våre 4 tannklinikker har et godt samarbeid; det vil si at du kan velge å få behandling i Norge, i utlandet eller begge plasser alt ettersom hva som passer best for deg. Det betyr også at du kan få oppfølging i Norge etter endt behandling ved en av våre klinikker i utlandet.

Hos Dental Norge er det pasienten som står i sentrum. Vi er opptatt av å formidle kvalitet i alle ledd i organsisasjonen slik at du som pasient vil oppnå en best mulig opplevelse. Om du reiser til utlandet for behandling eller om du får din behandling ved en av våre klinikker i Norge, ønsker vi å være en tannlege du kan oppleve som ansvars- og tillitsfull.

Klinikkene i utlandet

Tannklinikken i Serbia er i drift nå på ellevte året under ledelse av Dental Norge. I januar 2011 flyttet vår utenlands-avdeling i Serbia inn i 500 m2 store, nye lokaler som vi bygget spesielt for behandling av våre norske pasienter. I løpet av våren 2012 utvidet vi klinikken i Serbia med ytterligere 2 behandlingsrom. Pasientmengden vokste fortere en vi hadde beregnet og i september 2015 så vi oss nødt til å bygge enda større klinikk, denne gangen kun et steinkast fra hvor den eksisterende klinikken var lokalisert.

Vi har i dag 1000 m2 store lokaler i full drift med tannteknikere i samme lokaler. Denne klinikken er lokalisert i Galleria- bygget i byen Subotica. Vi har 12 tannleger, kirurg, spesialister og annet helsepersonell som står klare til din disposisjon. Tannlegene jobber tett med våre to tanntekniske team som nå teller over 20 personer. Dette er i tillegg til øvrig personell på klinikken som skal sørge for at pasientene får et behagelig opphold.Vi har pasienter som ankommer klinikken flere ganger ukentlig og vi har til enhver tid mellom 15 og 30 norske pasienter til behandling.

Vi har to norsk-talende ansatte på klinikken i Serbia som er ansvarlige for at pasientene skal ha det de trenger under hele behandlingen. Disse kan hjelpe til med blant annet:

  • Kommunikasjon/tolking mellom tannlege og pasient dersom det er behov for det
  • Rådgiving og veiledning gjennom tannbehandlingsprosessen
  • Arrangere utflukter og guidede turer
  • Komme med anbefalinger til aktiviteter i nærområdet som kan passe deg og ditt reisefølge
  • Andre praktiske forhold under oppholdet ditt

Tannklinikken vår i Ungarn er forholdsvis ung. Vi åpnet dørene til denne klinikken i mai 2014, i rolige og idylliske omgivelser i Morahalom, helt sør i Ungarn. Tannklinikken her er også under ledelse av Dental Norge og fungerer som vårt tilbud til pasienter som har krav på refusjon i fra Helfo. På klinikken vår i Morahalom har vi et team på 3 tannleger, 1 kirurg og 3 assistenter. Om det er behov for ytterligere tannleger, er det flere av tannlegene som holder til på klinikken i Subotica som også jobber i Ungarn etter behov. Dette området i Ungarn er kjent for sine spa behandlinger og sine varme thermalske kilder. Om sommeren er det hele 21 forskjellige basseng å boltre seg i, noe som passer godt både for voksne og barn. De to norsktalende ansatte som vi har på klinikken i Serbia, er også ofte å finne på klinikken i Ungarn slik at du også her skal bli godt tatt vare på under hele oppholdet.

Vi opplever ofte at det mest populære valget av klinikk er den vi har i Subotica, Serbia. Dette kan være på grunn av  det sosiale for de som reiser alene da det er veldig mange flere pasienter til enhver tid på denne klinikken og det faktum at det vil være en by-ferie med litt mer aktiviteter og opplevelser.

Klinikkene i Norge

Tannklinikken i Kristiansand stod klar i januar 2013 og fungerer som Dental Norge sitt hovedkontor for all drift av alle klinikkene. Vi har tannleger og annet tannhelsepersonell her som utfører en stor variasjon innen tannbehandling i tillegg til oppfølging av pasienter som har fått behandling ved en av våre søsterklinikker i utlandet. Klinikken i Kristiansand tilbyr også konsultasjoner før nedreise til utlandet, med tilhørende behandlingsplan og pris på arbeidet som blir gjort der.

På klinikkene i Norge sitter det også flere medarbeidere som organiserer reisen din til våre klinikker i utlandet. Vi tar oss av blant annet:

  • Booking av flybilletter
  • Booking av hotell
  • Transport til og fra flyplass
  • Bestilling av tannlegetimene

Klinikken i Kristiansand blir i disse dager utvidet med en hel etasje til! Dette er på grunn av økt mengde pasienter de siste årene. Vi har rett og slett vokst ut av lokalene vi hadde og sett oss nødt til å mer enn doble kapasiteten vår. Per oktober 2016 jobber det 5 tannleger og mange flinke tannhelsesekretærer på klinikken, og vi planlegger å ytterligere utvide med flere tannleger til neste år. Vi har blitt helt fantastisk godt tatt i mot i vår hjemby og synes det er veldig gøy å stadig se nye flotte og dyktige kolleger bli med i teamet vårt.

Tannklinikken i Sandnes er vår nyeste tannklinikk og stod ferdig i mars 2015. Klinikken ligger på Forus i Trim Towers og har på mange måter samme funksjon som klinikken i Kristiansand. Her har vi nå 4 tannleger og annet tannhelsepersonell, samt en administrasjon som er behjelpelig med alle typer henvendelser og konsultasjoner for de som er interessert i en tannbehandling i utlandet. Dental Norge har en stor pasientgruppe fra Rogalands distriktet og vi håper at vår nye klinikk i Sandnes kan øke vår tilgjengelighet for pasienter i dette området, både eksisterende og nye pasienter. Vi føler også at vi har blitt veldig godt tatt i mot av nærmiljøet her og har på ett år gått fra 2 til 4 tannleger. Vi takker for tilliten og ser frem til å fortsette å tilby god tannbehandling lokalt i Rogaland.