tannlege ungarn
Tannlege Ungarn, Morahalom
Dental Norge Morahalom
Tannbehandling i Ungarn

 

Resepsjon Hotell Elixir
Resepsjon Hotell Elixir

Klinikken vår i Ungarn, Morahalom.

Klinikken stod klar i mai 2014 og er tilknytting til et 4 stjernes spa hotell  ” Colosseum”

Klinikken ligger i et tettsted som heter Mòrahalom, som ligger en 15 minutters kjøretur fra Szeged og 45 minutter fra Subotica.

På klinikken tilbyr vi det meste innen tannprotetikk og kirurgiske inngrep, vi har 3 tannleger, 3 assistenter og 1 maxillofacial kirurg som er tilgjengelige for våre kunder.

Et av hotellene man bor på heter Colosseum og er et 4 stjerners spa hotell, det er et stort spa anlegg som fokuserer på velvære fremmende behandling.

Colosseum har direkte tilgang til spa senteret som er inkludert i prisene. Hotellet har også et eget spa senter der hotellgjestene kan nyte et avslappende opphold. Dette passer utmerket for de som ønsker en opplevelse for kropp og sjel, der alle behov blir dekket om man reiser alene eller med familie.

Elixir er et nyåpnet 3 stjerners hotell, med beliggenhet vegg i vegg med tannklinikken vår. Hotellet har romslige og moderne rom med og uten balkong. Her har du også adgang til de samme fasilitetene som på Colosseum med tanke på spa-anlegget. Elixir har også et eget basseng og badstu til hotellets gjester.

Mórahalom er utviklet rundt St. Elisabeth Spa, som er et velkjent medisinsk senter for turister fra hele Europa. Spa-anlegget har 21 basseng (16 om vinteren), 11 badstuer, 2 store vannsklier og flere barne bassenger. Her kan hele familien benytte seg av de forskjellige termale bassengene som har en helbredende effekt på reumatiske lidelser, leddgikt og gynekologiske plager.

I 1960 ble det oppdaget termale kilder i Moraholom og i 1964 ble Szent Erzsebet spasenter etablert og passer perfekt for de som ønsker en forfriskende og en ”bli ny” opplevelse.  Her garanteres det en avslappende ferie for hele familien i trygge omgivelser, hvis barn ønsker å gjøre noe annet enn å leke i bassengene ligger det en lekeplass ved siden av barne bassengene.

Siden Ungarn er medlem av EU så vil det også være mulig for pasienter og utføre behandling hos oss der og har muligheten om å søke om refusjon i ettertid, dette må da være innenfor de lover og regler som Helfo krever blant annet at det skal være godt nok dokumentert i forveien om hva slags årsak det er for behandling til full dokumentasjon om hva slags behandling som er utført.

For mer informasjon om Helfo og refusjon: Trygderefusjon