Tannlege Kristiansand

Dental Norge har sitt hovedkontor på Lund i Kristiansand. Dette er også en helt vanlig tannklinikk. Når du er pasient ved denne klinikken har du mulighet til å utføre den behandlingen du trenger enten her lokalt, eller du kan få tilbud om å gjennomføre hele eller deler av behandlingen ved en av våre klinikker i utlandet. Det er også mulig kombinere tannbehandling ved klinikken i Kristiansand med behandling ved en av søsterklinikkene våre i utlandet. I samråd med tannlegene våre kan du få råd som er tilpasset til dine behov.

Ønsker du primært å reise til utlandet for tannbehandling kan du bestille en konsultasjon med en tannlege her i Kristiansand som vil utføre en full klinisk undersøkelse med røntgen. Basert på dette har vi mulighet til å gi deg et skriftlig behandlingsforslag med god informasjon om hvordan et slikt behandlingsopplegg vil foregå i praksis.

Vi har 7 tannleger som jobber fast i Kristiansand. Disse tannlegene utfører helt vanlig tannbehandling til lokale pasienter som primært ønsker å utføre behandling og årlige kontroller her. Vi utfører vanlig konserverende behandling (hull), lager kroner og broer og blant annet lager usynlig tannregulering for voksne. Vi tilbyr også kirurgisk behandling ved klinikken.

Våre tannleger i Kristiansand har også kontinuerlig kontakt med våre kolleger i Serbia og Ungarn, slik at de alltid er oppdatert på behandlingsforløpet til de av våre pasienter som utfører alt eller deler av behandlingen i utlandet. Du kan få en presentasjon av våre tannleger og helsepersonell i utlandet ved å klikke her.

Vår tannklinikk i Kristiansand tilbyr rimeligere behandling enn de fleste i nærområdet. Det mange som ikke har behov for å reise til utlandet og da gir våre klinikker i Norge kvalitetssikret behandling til en overkommelig pris. Vi har dessuten også 15% studentrabatt. Hvakostertannlegen.no er en nettside som sammenlikner priser hos tannleger i by for by, slik at pasienten selv kan holde seg oppdatert på prisnivået hos sin egen tannlege.

www.hvakostertannlegen.no

Våre åpningstider er for tiden mandag kl 07.30 til 19.00 og tirsdag, onsdag, torsdag og fredag 07.30 til 15.30. Du kan nå oss på telefon 38 69 99 93 eller på e-post til [email protected]

Trenger du hjelp utenom disse arbeidstidene, kan du ringe vår akutt telefon 95 55 22 35 for råd og evt. tildeling av tannlegetime.

Adresse: Marviksveien 1, 4631 Kristiansand

Resepsjonen: 38 69 99 93
Rebecca Finsland Daglig Leder 95 55 22 35
Cathrine Repstad Kundebehandler 41175075
Igor Salai 938 666 96

Tannleger og tannhelsepersonell i Kristiansand

Jara Trigueros

Tannlege Kristiansand

Jara Trigueros gjennomførte sin utdannelse ved universitetet i Granada, inkludert 1 år i Italia med fordypelse i rotfylling i 2012.
Jara har også en del tilleggskurs ved sin utdannelse. I 2013 gjennomførte hun et orofacial smerte kurs på Gran Canaria. Hun har også kurs i estetikk og Invisalign.

Jara er en svært sympatisk, blid og sosial tannlege som elsker jobben sin og har et veldig godt samarbeid med sine pasienter.

Jara snakker norsk, engelsk, spansk og italiensk.
Medlem av Den norske tannlegeforening (NTF).
Connie Michaelsen

Tannhelsesekretær

Connie Michalsen har jobbet i over 6 år som tannhelsesekretær og begynte hos oss i januar 2015.
Connie har forskjellige ansvarsområder, bl.a sterilen og assistere tannlegene. Connie er kurset med tanke på pasienter som har tannlegeskrekk og er faglig sterk. Connie er en blid og herlig kollega som tar godt vare på pasientene.
Nelcy Mercado Barreth

Tannlege Kristiansand

Nelcy Mercado Barreth har jobbet som tannlege hos oss siden 2015 og har 15 års erfaring. Nelcy er veldig omsorgsfull, snill og har god tid til pasientene med tannlegeskrekk. Du kan alltid være trygg på å få god tannbehandling av henne. Nelcy har videreutdanning i pedodonti (barnetannlege) med fordypning i psykologi.

Nelcy er opprinnelig fra Bolivia, men snakker selvfølgelig norsk i tillegg til spansk og engelsk.

Medlem av Den norske tannlegeforening (NTF).

Dorota Grdal

Tannlege Kristiansand

Dorota Grdal kom til oss i Kristiansand sommeren 2016 etter å ha arbeidet noen uker ved vår klinikk på Forus. Hun er nå en av våre faste tannleger ved klinikken. Dorota snakker selvfølgelig flytende norsk. Vi er veldig glade for at hun kom til oss for man skal lete lenge etter en tannlege som er så brennende interessert i faget sitt som Dorota. Hun er utdannet ved det medisinske universitet i Wroclaw, Polen og var ferdig der i 2012. Hun er ekstra dyktig i feltet rotbehandling og arbeider for det meste med dette hos oss.

Medlem av Den norske tannlegeforening (NTF).
Jennifer Myrene

Tannhelsesekretær Kristiansand

Herlige Jennifer Myrene ble ferdig utdannet tannhelsesekretær i 2016 og vi var heldige å kuppe denne skjønne jenta med en gang.
Jaredt Torres

Tannhelsesekretær Kristiansand

Jaredt Torres er en dyktig tannhelsesekretær med lang erfaring i feltet. Han har vært hos oss nå i flere år. Jaredt er en fantastisk god kollega med glimt i øyet.
Hassan Tariq

Tannlege Kristiansand

Hassan Tariq er utdannet tannlege fra universitetet i Szeged, Ungarn og har en mastergrad i implantatologi og kirurgi fra universitetet i Münster, Tyskland. Hassan var ferdig utdannet i 2015 og begynte å jobbe hos oss januar 2017. Dersom du har en visdomstann som må trekkes hos oss er det tannlege Hassan som behandler deg. Hassan er en blid sørlandsgutt som lager god stemning på klinikken.

Hassan snakker norsk, engelsk og urdu.

Medlem av Den norske tannlegeforening (NTF)
Martine Wilhelmsen

Tannhelsesekretær Kristiansand

Martine Wilhelmsen ble ferdig utdannet tannhelsesekretær i 2015 og hun kom til oss våren 2016. Martine er utrolig god hjelp for sin tannlege, en stor ressurs for klinikken og er svært driftig i sitt arbeid. Martine har også arbeidsoppgaver innen kundebehandling og administrasjon
Nida Shams

Tannhelsesekretær

Herlige Nida Shamz ble ansatt hos oss høsten 2017 som autorisert tannhelsesekretær. Hun assisterer tannlege Dorota og er å finne i vår 1 etg. Nida er ei blid og herlig jente som får et godt forhold til alle rundt seg, både pasienter og kolleger.

Nida snakker norsk, engelsk, dari, persisk, indisk og urdu.
Ola Løkås

Tannlege

Kristiansandsgutten Ola Løkås, begynte som tannlege hos oss i juni 2017. Han er utdannet ved Poznan University of Medical Sciences i Polen og jobber som allmenntannlege i Dental Norge.

Ola er en blid og imøtekommende tannlege som tar seg godt av sine pasienter. Ola snakker norsk og engelsk og er å finne i vår 2 etg.

Medlem av Den norske tannlegeforening (NTF).
Soparn Chhorm

Tannhelsesekretær

Soparn Chhorm begyne å jobbe hos Dental Norge som tannhelsesekretær i november 2017. Soparn har et vinnende vesen som smitter alle med sitt gode humør. Soparn snakker norsk, engelsk og kambodsjansk.
Øystein Ore Østensen

Tannlege

Øyestein Ore Østensen er fersk utdannet tannlege og ny hos oss. Han er lokal fra Kristiansand og fikk sin utdannelse i Polen. Vi gleder oss veldig til å se han starte sin tannlegekarriere hos oss! Han tar i mot nye pasienter fra august 2018.

Medlem av Den norske tannlegeforening (NTF).
Cristina Bidmead

Tannlege

Cristina Bidmead er ny tannlege i vårt team per høsten 2018, men har lang fartstid som tannlege. Hun ble ferdig utdannet i 2005 ved universitetet i Craiova, Romania, og har siden arbeidet i flere år i Norge. Hun har nå ledig kapasitet for nye pasienter.

Medlem av Den norske tannlegeforening (NTF).

Administrasjon Dental Norge

Igor Salai
Igor Salai er eier av Dental Norge og øverste sjef for alle klinikkene. Han har sin utdanning i økonomi fra UiA og er er også i gang med en MBA fra samme universitet.

Han har bodd største delen av livet sitt i Norge og snakker flytende norsk, engelsk, serbisk og ungarsk.
Sara Alexandra Desmond Salai
Sara Alexandra Desmond Salai er medeier av Dental Norge, rådgiver for alle klinikkene vedrørende HR og HMS.

Hun er opprinnelig utdannet sykepleier fra UiA, men har alltid arbeidet med ledelse. Hun er godt i gang med sin master i ledelse fra UiA (med kurs fra University of California Berkeley).
Rebecca Åsan Finsland
Rebecca er daglig leder for klinikken i Kristiansand og er utdannet innen organisasjon og ledelse ved UiA og NMMU i Sør Afrika. Rebecca har til vanlig som hovedoppgave å se til at den daglige driften går som den skal.

Hun har også jobbet som tannhelsesekretær i Dental Norge, så hun har god erfaring med å svare på tannrelaterte spørsmål og er opptatt av at pasientene skal bli godt fulgt opp hos oss.
Cathrine Repstad
Cathrine er utdannet helsesekretær, men fant ut at det heller var tannhelsefeltet hun ønsket å jobbe med. Det er vi veldig glade for fordi denne jenta hoppet inn i det med begge beina først og imponerte oss alle. Hun arbeider nå primært med kundebehandling. Cathrine ordner med flybilletter, hotell reservasjoner og tannlegetimer for de pasientene våre som ønsker å reise til en av våre klinikker i utlandet.