Tannlege Kristiansand

Dental Norge har sitt hovedkontor på Lund i Kristiansand. Dette er også en helt vanlig tannklinikk. Når du er pasient ved denne klinikken har du mulighet til å utføre den behandlingen du trenger enten her lokalt, eller du kan få tilbud om å gjennomføre hele eller deler av behandlingen ved en av våre klinikker i utlandet. Det er også mulig kombinere tannbehandling ved klinikken i Kristiansand med behandling ved en av søsterklinikkene våre i utlandet. I samråd med tannlegene våre kan du få råd som er tilpasset til dine behov.

Ønsker du primært å reise til utlandet for tannbehandling kan du bestille en konsultasjon med en tannlege her i Kristiansand som vil utføre en full klinisk undersøkelse med røntgen. Basert på dette har vi mulighet til å gi deg et skriftlig behandlingsforslag med god informasjon om hvordan et slikt behandlingsopplegg vil foregå i praksis.

Vi har 6 tannleger som jobber fast i Kristiansand. Disse tannlegene utfører helt vanlig tannbehandling til lokale pasienter som primært ønsker å utføre behandling og årlige kontroller her. Vi utfører vanlig konserverende behandling (hull), lager kroner og broer og blant annet lager usynlig tannregulering for voksne. Vi tilbyr også kirurgisk behandling ved klinikken.

Våre tannleger i Kristiansand har også kontinuerlig kontakt med våre ansatte i Serbia og Ungarn, slik at de alltid er oppdatert på behandlingsforløpet til de av våre pasienter som utfører alt eller deler av behandlingen i utlandet. Du kan få en presentasjon av våre tannleger og helsepersonell i utlandet ved å klikke her.

Vår tannklinikk i Kristiansand tilbyr rimeligere behandling enn de fleste i nærområdet. Det mange som ikke har behov for å reise til utlandet og da gir våre klinikker i Norge kvalitetssikret behandling til en overkommelig pris. Vi har dessuten også 15% studentrabatt. Hvakostertannlegen.no er en nettside som sammenlikner priser hos tannleger i by for by, slik at pasienten selv kan holde seg oppdatert på prisnivået hos sin egen tannlege.

www.hvakostertannlegen.no

Våre åpningstider er for tiden mandag, tirsdag og onsdag kl 07.30 til 19.00 og torsdag og fredag 07.30 til 15.30. Du kan nå oss på telefon 38 69 99 93 eller på e-post til post@dentalnorge.no.

Trenger du hjelp utenom disse arbeidstidene, kan du ringe vår akutt telefon 95 55 22 35 for råd og evt. tildeling av tannlegetime.

Adresse: Marviksveien 1, 4631 Kristiansand

 

Resepsjonen: 38 69 99 93
Sara Salai Daglig Leder 95 55 22 35
Martine Wilhelmsen Kundebehandler 41175075
Igor Salai 938 666 96

Tannleger og tannhelsepersonell i Kristiansand

Jara Trigueros

Tannlege Kristiansand

Jara gjennomførte sin utdannelse ved universitetet i Granada, inkludert 1 år i Italia med fordypelse i rotfylling i 2012.
Jara har også en del tilleggskurs ved sin utdannelse. I 2013 gjennomførte hun et orofacial smerte kurs på Gran Canaria. Hun har også kurs i estetikk og Invisalign.

Jara er en svært sympatisk, blid og sosial tannlege som elsker jobben sin og har et veldig godt samarbeid med sine pasienter.

Jara snakker norsk, engelsk, spansk og italiensk.
Medlem av Den norske tannlegeforening (NTF)
Connie Michaelsen

Tannhelsesekretær

Connie har jobbet i over 6 år som tannhelsesekretær og begynte hos oss i januar 2015.
Connie har forskjellige ansvarsområder, bl.a sterilen og assistere tannlegene. Connie er kurset med tanke på pasienter som har tannlegeskrekk og er faglig sterk. Connie er en blid og herlig kollega som tar godt vare på pasientene som kommer til tannlge Jara som Connie assisterer.
Nelcy Mercado Barreth

Tannlege Kristiansand

Nelcy har jobbet som tannlege hos oss siden 2015 og har 15 års erfaring. Nelcy er veldig omsorgsfull, snill og har god tid til pasientene med tannlegeskrekk. Du kan alltid være trygg på å få god tannbehandling av henne. Nelcy har videreutdanning i pedodonti (barnetannlege) med fordypning i psykologi.

Nelcy er opprinnelig fra Bolivia, men snakker selvfølgelig norsk i tillegg til spansk og engelsk.

Medlem av Den norske tannlegeforening (NTF)

Siw Thomassen

Helsesekretær

Siw begynte hos oss i mars 2017 og vi er veldig fornøyde med å ha denne livlige og skjønne dama som en del av vårt team. Siw er utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier og har bred erfaring innen dette feltet. Siw vil være å finne ved tannlege Nelcy sin side på behandlingsrommet.
Dorota Grdal

Tannlege Kristiansand

Dorota kom til oss i Kristiansand sommeren 2016 etter å ha arbeidet noen uker ved vår klinikk på Forus. Hun er nå en av våre faste tannleger ved klinikken. Dorota snakker selvfølgelig flytende norsk. Vi er veldig glade for at hun kom til oss for man skal lete lenge etter en tannlege som er så brennende interessert i faget sitt som Dorota. Hun er utdannet ved det medisinske universitet i Wroclaw, Polen og var ferdig der i 2012. Hun er ekstra dyktig i feltet rotbehandling og har ledig kapasitet til å ta i mot nye pasienter.

Medlem av Den norske tannlegeforening (NTF)
Jennifer Myrene

Tannhelsesekretær Kristiansand

Jennifer ble ferdig utdannet tannhelsesekretær i 2016 og vi var heldige å kuppe denne skjønne jenta med en gang. Hun vil i hovedsak være å finne inne hos tannlege Dorota.
Jaredt Torres

Tannhelsesekretær Kristiansand

Jaredt er en dyktig tannhelsesekretær med lang erfaring i feltet. Han kom til oss i høst og samarbeider med tannlege Kornelia. Jaredt er en fantastisk god kollega med glimt i øyet.
Hassan Tariq

Tannlege Kristiansand

Hassan er utdannet tannlege fra universitetet i Szeged, Ungarn og har en mastergrad i implantatologi og kirurgi fra universitetet i Münster, Tyskland. Hassan var ferdig utdannet i 2015 og begynte å jobbe hos oss januar 2017. Dersom du har en visdomstann som må trekkes, er det tannlege Hassan som behandler deg. Hassan er en blid sørlandsgutt som lager god stemning på klinikken.

Hassan snakker norsk, engelsk og urdu.
Medlem av Den norske tannlegeforening (NTF)
Martine Wilhelmsen

Tannhelsesekretær Kristiansand

Martine ble ferdig utdannet tannhelsesekretær i 2015 og hun kom til oss våren 2016. Martine er utrolig god hjelp for sin tannlege, en stor ressurs for klinikken og er svært driftig i sitt arbeid. Martine har også nå begynt med arbeidsoppgaver innen kundebehandling.
Constanza Bajraktarevic

Tannhelsesekretær/Resepsjonist

Constanza begynte hos oss januar 2017. Hun var ferdig utdannet tannhelsesekretær i 2008 og har de siste årene jobbet som kjeveortopedisk assistent. Constanza er ei kjempe trivelig og skjønn jente som tar godt vare på pasientene våre. Constanza er å finne i resepsjonen eller inne hos en av tannlegene.
Sean Shahab Attariani

Tannlege

Sean begynte å jobbe hos oss høsten 2017. Han har sin utdannelse fra Semmelweis University i Ungern og har jobbet som tannlege i Skottland og England før han kom til Dental Norge.
Sean jobber som allmenntannlege hos oss og hans blide vesen gjør at han får en veldig god kontakt med sine pasienter. Sean er opprinnelig fra Sverige og snakker svensk, engelsk og persisk.
Medlem av Den norske tannlegeforening (NTF)
Nida Shams

Tannhelsesekretær

Skjønne Nida ble ansatt hos oss høsten 2017, som autorisert tannhelsesekretær. Hun assisterer tannlege Dorota og er å finne i vår 1 etg. Nida er ei blid og herlig jente som får et godt forhold til alle rundt seg, både pasienter og kolleger.
Nida snakker norsk, engelsk, dari, persisk, indisk og urdu.
Ola Løkås

Tannlege

Kristiansandsgutten Ola, begynte som tannlege hos oss i juni 2017. Han er utdannet ved Jagellonian Univeristy Medical College i Polen og jobber som allmenntannlege i Dental Norge. Ola er en blid og imøtekommende tannlege som tar seg godt av sine pasienter. Ola snakker norsk og engelsk og er å finne i vår 2 etg.
Medlem av Den norske tannlegeforening (NTF).
Rufran Mortada Ismael

Tannhelsesekretær

Rufran begynte som autorisert tannhelsesekretær hos Dental Norge desember 2017. Rufran har jobbet ved andre klinikker tidligere, men vi er nå godt fornøyde med at hun har valgt å jobbe hos oss. Rufran assisterer tannlege Hassan og er å finne i vår 2 etg. Rufran snakker norsk, engelsk og arabisk, noe som gjør at vi kan ta imot en enda større gruppe med pasienter.
Soparn Chhorm

Tannhelsesekretær

Soparn begyne å jobbe hos Dental Norge som tannhelsesekretær i november 2017. Denne skjønne jenta assisterer tannlege Jara som du finner i vår 2 etg. Soparn har et vinnende vesen som smitter alle med sitt gode humør. Soparn snakker norsk, engelsk og kambodsjansk.

Administrasjon Dental Norge

Igor Salai
Igor Salai er eier av Dental Norge.Han har sin utdanning i økonomi fra Universitetet i Agder.
Han har bodd mesteparten av livet sitt i Norge og snakker flytende norsk, serbisk og ungarsk.
Man skal lete lenge etter en økonom som kan like mye om tenner og tannbehandling!
Det er Igor som bestemmer hvilke tannleger vi skal ansette, hva slags utstyr vi skal kjøpe, hvordan klinikken skal se ut og ikke minst hvordan klinikken skal drives i praksis.Han har sin base på Dental Norges kontor i Kristiansand.
Read more
Sara Alexandra Desmond Salai
Sara Alexandra Desmond Salai er Rådgiver og Pasientansvarlig Sykepleier i Dental Norge.Hun er utdannet ved Universitetet i Agder. Hun er halvt engelsk, halvt norsk og er født og oppvokst i Norge,hun er dessuten Igor Salais kone.
Hun har sin base på Dental Norges kontor i Kristiansand og har ansvaret for å følge opp alle pasientene før og etter behandling.Hun tar også imot pasienter som nettopp har gjennomgått oralkirurgi som for eksempel trenger å få fjernet sting eller som bare trenger en post-operativ sjekk.Hun ser også etter at klinikkens hygienerutiner er på lik linje med de i norske tannklinikker og sykehus.Sara er nådeløs i sine krav til klinikken når det gjelder renslighet, pasient-comfort og service.Det er godt mulig du treffer på henne når du er nede til behandling da hun ofte er innom for å se til at alt er slik som hun ønsker!
Read more
Rebecca Åsan Andersen
Rebecca er Daglig Leder for klinikken i Kristiansand og er utdannet innen organisasjon og ledelse ved UiA og NMMU i Sør Afrika. Rebecca har som hovedoppgave å se til at den daglige driften går som den skal. Hun har også jobbet som tannhelsesekretær i Dental Norge, så hun har god erfaring med å svare på tannrelaterte spørsmål og er opptatt av at pasientene skal bli godt fulgt opp hos oss. Hun er tilgjengelig på telefon eller e-post. Read more
Cathrine Repstad
Cathrine er utdannet helsesekretær, men fant ut at det heller var tannhelsefeltet hun ønsket å jobbe med. Det er vi veldig glade for fordi denne jenta hoppet inn i det med begge beina først og imponerte oss alle. Hun har primært vært ved Jaras side, men er nå gått over til kundebehandling. Cathrine ordner med flybilletter, hotell reservasjoner og tannlegetimer for de pasientene våre som ønsker å reise til en av våre klinikker i utlandet.