Velkommen til NorDent, vår tannklinikk i Subotica, Serbia

NorDent ble startet opp i 2006 og har siden den gang utviklet seg til å bli Serbias største privateide klinikk, noe vi er godt fornøyde med.
I årenes løp, har vi hatt utallige nordmenn til tannbehandling på vår klinikk i Serbia, som har ført til den stadige utvidelsen av klinikken og antall ansatte som vi har i dag.
På NorDent er vi opptatt av at man som pasient skal føle seg trygg og godt ivaretatt under hele oppholdet. Vi har norsktalende personell som sørger for at våre norske pasienter får informasjon om sin behandling før den påbegynnes. Det kan være utfordrende å forstå fagspråk på engelsk for noen og enhver, derfor er vi opptatt av at pasienter ikke skal sitte i tannlegestolen med hodet fullt av ubesvarte spørsmål.

Dersom du ønsker tannbehandling i Serbia, vil vi hjelpe deg her hjemme i Norge med all organisering som trengs for å reise. På klinikkene våre i Kristiansand og Sandnes, har vi kundebehandlere som er behjelpelige med bestilling av; flybilletter, opphold, sjåfør som henter deg på flyplassen i Budapest, samt tannlegetimene.
Som norsk pasient på NorDent vil du tilbringe ditt opphold på hotell Galleria som ligger i samme bygning som vår tannklinikk. Dette gjør det enkelt og ikke minst praktisk for deg som pasient å manøvrere deg mellom tannlegetimene og hotellrommet ditt.

Byen Subotica hvor klinikken ligger, er en koselig liten by som kan by på flott arkitektur, shopping og fantastisk mat på byens mange restauranter. Prisene generelt er meget hyggelige sammenlignet med prisene vi selv er vant med her hjemme i Norge. Innbyggerne i Subotica er imøtekommende og vennlige.
Det er ofte flere norske pasienter samtidig for tannbehandling, dermed blir det ofte sosialt og hyggelig når man er ferdig med tannbehandling for dagen.

Vi ønsker deg stolt velkommen ned til vår flotte klinikk NorDent!

Leger og tannhelsepersonell Serbia

Under vil du se noen av de dyktige fagfolkene og spesialistene du møter ved ditt besøk ved NorDent i Subotica.
Enkelte av tannlegene jobber utelukkende ved en av klinikkene, mens noe av personellet jobber ved begge avdelingene i utlandet.
Både Ungarn og Serbia har lang tradisjon innen odontologi – både utdanning og praksis

Både i Norge og utlandet har vi søkt kontinuerlig forbedring for å yte bedre tjenester. Takket være permanente tekniske nyvinninger, samt fordelene med moderne teknologi, er vi i stand til å tilby deg våre tjenester innenfor rammen av globale standarder.
Foruten profesjonalitet og maksimal forsiktighet for helse og skjønnhet av tennene, prøver vi å etablere et spesielt forhold av gjensidig tillit med hver pasient.

Dr Tibor Sakal
Dr Tibor Sakal

Tannlege

Han ble ferdig utdannet tannlege i 2006 ved Det medisinske fakultet i Novi Sad.
Han har jobbet som en allmenntannlege i fire år, etterfulgt av et fokus på tannprotetikk, og er en av de fremste spesieltene på implantatprotetikk.
Han er godkjent til å benytte Smylist smildesign. Dr. Sakal er på kontinuerlig videreutdanning innen odontologi, og deltar regelmessig på internasjonale konferanser.
Han snakker ungarsk, serbisk, engelsk, tysk og norsk språk.
Dr Marta Hegedis
Dr Marta Hegediš

Tannlege

Uteksaminert fra Det medisinske fakultet i Beograd i 2008.
Hun har jobbet som en allmenntannlege, og går kontinuerlig på videre opplæring innen protetikk (spesielt på implantater), endodonti og forebyggende tannbehandling.
Hun snakker serbisk, ungarsk og engelsk.
Dr Stanisava Todorovic
Dr Stanisava Todorovic

Tannlege

Hun ble en tannlege i 2008 ved Det medisinske fakultet i Novi Sad.
Hun har jobbet som en allmenntannlege. Hennes interesse er fokusert på protetikk, endodonti, faste og flyttbare proteser og arbeide med barn i alderen 5 og 16 år.
Hun snakker serbisk, ungarsk og engelsk.
Dejan Skrbic
Dr Dejan Škrbić

Tannlege

Uteksaminert i 2009 fra Det medisinske fakultet i Novi Sad.
Han har jobbet på vår klinikk som allmenntannlege. Hans fremste arbeidsoppgaver er endodonti, konserverende behandling og tannprotetikk.
Han snakker serbisk, engelsk og noe ungarsk.
Dr Nera Đurović
Dr Nera Đurović

Tannlege

Ble en tannlege i 2008 ved Det medisinske fakultet i Novi Sad.
Hun jobber ved Dental Norges tannklinikk som allmenntannlege. Hovedarbeidsområdene hennes er endodonti, forebyggende- og konserverende behandling.
Hun snakker serbisk, ungarsk og engelsk.
Dr Melinda Vida Ágoston
Dr Melinda Vida Ágoston

Tannlege med norsk Autorisasjon

Uteksaminert i 2009 på Dental Department of the University of Szeged (Ungarn).
Hun er allmenntannlege, med norsk Autorisasjon. Hennes fagområde er kosmetisk tannbehandling, og hun er godkjent Smylist tannlege.
Hun snakker ungarsk, serbisk, engelsk og noe tysk.
Dr Mladen Ardalić
Dr Mladen Ardalić

Maxillofacial Kirurg

Utdannet ved Universitetet i Beograd i 1999, og spesialiserte seg på maxillo-facial kirurgi i 2007.
Han har 14 års erfaring bak seg innen kirurgi og implantologi. Han er en deltaker og foredragsholder på flere symposier på mikrokirurgi og osseointegrasjon. Medlem av den serbiske Medical Society, Association of Maxillofaical Surgeons of Serbia, og også medlem av European Society of maxillofacial kirurger.
Han snakker serbisk og engelsk.
Dr Igor Kovacs

Tannlege

Dr Igor Kovacs møter du ved NorDent i Serbia. Han er spesialist inne konserverende tannbehandling. Snakker ungarsk, serbisk og engelsk.
Dr Nemanja

Tannlege

Administrasjon i serbia

Janos Salai
Janos Salai er kundekoordinator ved klinikken. Det er ofte han som henter og bringer pasientene til og fra flyplassen. Han har sitt kontor på klinikken og er å treffe der hver dag.Han snakker også norsk.
Ljubica Salai
Bli kjent med herlige Ljubica, (populært kalt “mor”) som tar godt vare på pasientene under behandling! Ljubica Salai, “Den som bestemmer.” Dette er ikke langt i fra sannheten!”Mor” Ljubica er “sjefen” som legger listen for hvordan ting skal gjøres hos oss. Hun er en arbeidsmaur og en service-person til fingerspissene. Er du pasient nede hos oss er hun en av de første du treffer. Hun er alltid tilstede på klinikken (ja, vi mener alltid), dermed er hun tilgjengelig hvis du vil ha assistanse.Hun snakker norsk og hjelper til med kommunikasjon mellom deg og tannlegen, informasjon vedrørende den behandlingen du skal ha, veiledning i munnhygiene og mye mer.Du kan også gå til henne om det er noe du lurer på som ikke har noe med behandlingen å gjøre.Eksempler på dette kan være; ønske om optikertime, hjelp til å booke frisør eller massasje, tips til hvor du kan handle bestemte ting. Ljubica er lokalkjent i området og har dessuten svart belte i shopping.Hun snakker selvfølgelig norsk. Read more
Igor Masic
Igor Masic
Igor Masic er vår lokale Manager på klinikken og er dessuten utdannet radiograf. Han har ansvaret for alt radiologisk utstyr i tillegg til gjøremål knyttet til driften av klinikken.Han snakker godt engelsk, gjerne be han om hjelp hvis det er noe du lurer på.
Arpad Vida
Arpad Vida
Arpad Vida er en av managerene på klinikken, og ansvarlig for den daglige driften på tannklinikken.Han snakker godt engelsk, gjerne be han om hjelp hvis det er noe du lurer på.
Sandra Jakovcevic
Sandra Jakovcevic
Sandra er vår resepsjonist og fungerende reiseleder for pasientene.Sandra er fra Subotica, hun snakker engelsk, serbisk og noe norsk, hun vet alt som er verdt å vite om shopping muligheter og hvilke steder man burde ta en tur innom.
Hun kan ta deg med ut og utforske byen, hjelpe deg med oversetting og hjelpe deg med å få time på spa om du måtte ønske det.
En mer service innstilt person skal du lete lenge etter.