Vår nye klinikk på Forus har vært i full drift siden mars 2015. Den ligger sentralt og greit til på Larsamyrå i Twin Towers.

På Forus har vi 4 tannleger, 7 tannhelsesekretærer og annet helsepersonell som er behjelpelig under ditt tannlegebesøk.

Vi har også en administrasjons del ved denne tannklinikken. Om du har henvendelser angående behandling i utlandet, så hjelper vi gjerne til med informasjon rundt dette. Henvendelser angående utlandet kan også besvares via e-post eller telefon, om du ikke har time til tannbehandling på klinikken.

Det er veldig hyggelig å oppleve at vi allerede har pasienter på klinikken som har vært med oss i flere år, i tillegg til mange nye. Dental Norge har en bemerkelsesverdig pasientgruppe fra Rogalands distriktet, å vi håper nå at vi oppleves som lettere tilgjengelig enn det vi har vært frem til nå for pasienter som bor i denne delen av landet.

 

Åningstider:

Mandag-Fredag 08.00-16.00

Tlf resepsjon:

513 11 800

mail: post@dentalnorge.no

Du kan også fylle ut vår kontaktskjema her:
Kontakt

 

En enkel veibeskrivelse for å finne frem til klinikken vår:

 

Veibeskrivelse til pas som kommer fra Stavanger og kjører motorveien.
Ta av motorveien med Kvadrat.
Kjør rett frem i første rundkjøring , slik at du får Statoil bensinstasjon på din høyre side.
Kjør ned til neste rundkjøring der du har Rema 1000 og ta inn til høyre.
Kjør da rett frem hele veien i ca 1,5 min
Da får du et skilt på din høyre side der det står Larsamyrå
Vi holder til i 3 etg i det store rød/Orange bygget som Elixia er i.

 

Kommer du på motorveien fra Sandnes.

Ta av mororveien og ta første til høyre i rundkjøring slik at du får bensinstasjon på høyre side.

Kjør ned til neste rundkjøring der du har Rema 1000 og ta inn til høyre.
Kjør da rett frem hele veien i ca 1,5 min
Da får du et skilt på din høyre side der det står Larsamyrå
Vi holder til i 3 etg i det store rød/Orange bygget som Elixia er i.
Tannlege Forus

Leger og tannhelsepersonell Dental Norge Forus, Sandnes

William Yu

Tannlege

Tannlege William begynte hos Dental Norge i august 2016. William er fra Australia og fullførte sin tannlegeutdannelse i 2006 ved universitetet i Melbourne, Australia. William har mye erfaring både innenfor offentlig og privat praksis. William snakker både norsk og engelsk.
Louise Roslin

Tannlege

Tannlege Louise Roslin fullførte sitt tannlegestudium ved Poznan University of medical Science i Polen i 2015. Hun har vært medlem av vårt team på Forus siden april 2016. Hun snakker norsk, svensk og engelsk.
Toma Tam
Toma Tamusauskiene

Tannlege

Tannlege Toma fullførte sin utdannelse ved Kaunas Universitet i Litauen i 2009 og har jobbet som tannlege i over 7 år. Hun har jobbet 4 år i Norge. Hun var med på å etablere vår klinikk i Kristiansand før hun ble en verdifull del av vårt team på Forus i mars 2015. Toma snakker norsk, engelsk, lithauisk og russisk.
Maren Skailand

Tannhelsesekretær

Maren startet hos oss høsten 2015. Hun er utdannet tannhelsesekretær. Maren er å finne både i resepsjonen og inne hos tannlegen.
Marit Eide Stava

Tannhelsesekretær

Marit er tannlegeassistent hos oss og ble med i vårt team høsten 2015. Hun hjelper til med å assistere tannlegene, samt jobbe med sterilisering av utstyr og vil sakte men sikkert ha mer ansvar for pasienter som reiser til utlandet for behandling.
Victor Pino

Tannhelsesekretær

Victor har vært i tannhelseteamet til Dental Norge i snart 2 år. Med sitt gode humør gjør han det ytterste for at pasientene skal få en fin opplevelse hos Dental Norge. Hans rolle er tannlegeassistent og han er å finne inne hos tannlegen.
Camilla Gjerdrum

Tannhelsesekretær

Camilla har vært ansatt i Dental Norge siden april 2016. Hun er utdannet medisinsk sekretær og jobber som tannhelsesekretær hos oss. Camilla har lang arbeidserfaring innenfor helse og har også erfaring fra Stamina Bedriftshelsetjenesten.

Administrasjon på Forus

Igor Salai
Igor Salai er Daglig Leder i Dental Norge Forus AS. Igor er ansvarlig for den daglige driften og er behjelpelig med å koordinere din behandling i Norge og i utlandet. Igor er dessuten eier av alle Dental Norges tannklinikker, både i innland og utland, og er å finne på klinikken på Forus gjerne et par dager i uken.