Bedriftsavtale

Bedriftsavtale hos Dental Norge AS

Vi er en moderne tannklinikk med lokal beliggenhet på Lund i Kristiansand og i Trim Towers på Forus, i Sandnes. Vi har til sammen 9 tannleger, kirurg og radiolog for større røntgen skann. Tannlegene hos Dental Norge har fokus på skånsom behandling og setter pasienten i fokus. Vi tilbyr tannlegevakt i Kristiansand med tilgjengelighet hele døgnet, hele uken. Vi kan garantere deg time på dagen dersom du trenger akutt tannbehandling.

Med en sunn munn kan man unngå en rekke helseplager

Visste du at det er en sammenheng mellom dårlig tannhelse og en rekke alvorlige sykdommer?

Viktigheten av å få sjekket tennene regelmessig, (helst en gang i året) er noe våre tannleger understreker for alle pasientene. Vi hører ofte at det er kostbart å gå til tannlegen, dersom man sjekker tennene en gang i året og er flink til å holde en god tannhygiene, så koster det deg kun kr 630,- hos oss med bedriftsavtale (ordinær pris 700-,) Dersom du velger å utsette tannlegebesøket år etter år, kommer du mest sannsynlig til tannlegen i de tilfellene smerter oppstår. Da er behandling nødvendig og prisen vil være høyere enn ved din årlige sjekk. Heldigvis er det aldri for sent å oppnå en god tannhelse, samt legge inn et årlig besøk hos tannlegen.

Dersom det er en stund siden du har besøkt tannlegen og fått tennene dine sjekket, så fortvil ikke. Etter første besøk, så vil du motta et kostnadsoverslag hvor all eventuell nødvendig behandling er beskrevet og prisen er oppgitt. Vi kan utføre behandling i et tempo som du er komfortabel med. Husk, det følger ingen forpliktelser etter første besøk.

Hos oss kan vi tilby dere:

  • Førstegangsundersøkelse som inkluderer status,2 røntgen, OPG, enkel rens og et kostnadsoverslag til kr 590,- (ord pris kr 1480,-)
  • Det følger ingen forpliktelser etter første time. Ved evt behandling, vil dere få 10 % på all behandling, denne prosenten gjelder så lenge vi har en bedriftsavtale med bedriften deres.
  • Dere vil også få tilbud om time på dagen dersom dere har et akutt behov.
  • Tannlegevakt, hele døgnet, hele uken.

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. De brukte informasjonskapslene brukes utelukkende for en jevn drift av nettstedet.